Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Op deze pagina vind u alle informatiet omtrent het verzenden en Retourneren.

Quisque justo lorem, condimentum condimentum ornare vel, consectetur id justo? Phasellus leo lacus, rhoncus dictum auctor.

Verzenden & retourneren:

Hier vind u alle informatie omtrent het verzenden en het retourneren van uw bestelling.

Verzenden:

Uw bestelling word bij GPSsolutions.nl altijd verzonden via PostNL mits anders overeengekomen.

De betaling kan worden voldaan door middel van:
– iDeal
– Vooruit betalen (zelf overschrijven)
– Paypal/ Credit Card
– Spaarpunten (voor meer info klik hier…)

Verzendkosten:

Verzendkosten Nederland

Nadat de betaling voldaan is, wordt het product indien mogelijk per brievenpost verzonden. Op deze manier houden wij verzendkosten laag. Ook voor de bestellingen die niet met de brievenpost verzonden kunnen worden, berekenen wij een vast bedrag van €1,95. Een vast bedrag voor alle bestellingen. Bestelling boven de €20,- worden GRATIS verzonden

Verzendkosten België

Voor bestellingen naar België berekenen wij verzendkosten op basis van het gewicht. Wij hanteren de volgende verzendkosten:

Gewicht:

30 gram € 2,00
50 gram € 3,00
100 gram € 4,00
250 gram € 5,00
500 gram € 6,00
600 gram € 10,00
1 kilo € 13,00
2 kilo € 15,00

Genoemde prijzen zijn excl. btw

Bestellingen Nederland

Wanneer u besteld op werkdagen voor 16 uur, kunt u het pakket de volgende werkdag verwachten. Het kan voorkomen dat uw bestelling vertraging kan oplopen bij de post. Helaas hebben wij dit niet volledig in de hand en zijn wij afhankelijk van PostNL. Wij doen ons best om het product binnen 48 uur bij u af te leveren. Indien er vertragingen zijn, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gehouden.

Bestelling België

Bestellingen naar België duren over het algemeen 1 a 2 dagen langer voordat deze bezorgd zijn.

Bestelling niet geleverd?

Indien u uw bestelling na 72 uur (op werkdagen) niet heeft ontvangen vragen wij u contact op te nemen met ons via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk nagaan waar u bestelling is en u hierover informeren.

Retourneren

Wilt u een product retourneren omdat u niet tevreden bent over het product? Dit is natuurlijk geen probleem, u kunt de geleverde producten binnen 14 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen retourneren, mits het product onbeschadigd en ongebruikt is. Het product dient samen met onbeschadige verpakking geretourneerd te worden. Het openen van de verpakking voor het bekijken van het product is hierbij toegestaan.

GPSsolutions.nl zal na ontvangst van uw retourzending, het aankoopbedrag + eventuele verzendkosten binnen 14 dagen retourneren.
Kosten en risico van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.

Uiteraard dient u ons hiervoor wel op de hoogte stellen, dit kan via het retourformulier onderaan de home-pagina. Hier kunt u alle gegevens invullen die nodig zijn voor een correcte afhandeling. Daarna wordt er binnen 48 uur contact met u opgenomen.

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met ons via het contactformulier of per e-mail: info@gpssolutions.nl