GPS tracker kind

GPS Tracker kind

Altijd een oogje in het zeil met onze gps trackers

Op zoek naar een betrouwbare gps oplossing voor uw kind? Wij hebben diverse gps horloges en trackers voor het veilig traceren van uw kinderen.

Veilig, real-time en altijd een oogje in het zeil

GPS tracker kind. Als ouder zijn er vele momenten dat je wilt weten waar je kind is. Er zijn legio situaties te bedenken waarbij je bijvoorbeeld een pretpark, recreatiepark, winkelcentrum, strand of drukke plaats bezoekt en je kind in een onoplettend moment uit het oog verliest. Maar ook rondom huis zijn er van die momenten waarbij je als ouder enorm in de stress schiet. Wanneer je kind bijvoorbeeld later thuis is dan afgesproken, niet op de afgesproken plek is,  Of wanneer je kind met een ander op pad is geeft dit voor de meeste ouders een benauwend gevoel.

De oplossing: Een GPS tracker kind
Gelukkig is daar nu een oplossing voor in de vorm van een track en trace GPS tracker. Een GPS tracker is een klein apparaatje wat je mee kan geven aan je kind, en zo Alles toch nog in de gaten kunt houden. De track en trace GPS trackers welke GPSsolutions aanbied zijn allemaal voorzien van een SOS knop zodat in geval van nood de ouders direct op de hoogte worden gesteld door middel van een SMS of e-mail met daarin de exacte locatie.

Wat voor GPS tracker zoekt u voor uw kind?

GPS Horloge.

Deze GPS trackers kunnen als een horloge om de pols worden gedragen en zijn er in vrolijke kleuren.

GPS Tracker.

Dit zijn GPS trackers welke met een koortje, in een jas tas of broek gedragen kan worden.